• +421 948 463 626
  • robo@djrobomajling.sk

AHOJ SVET!

AHOJ SVET!

Robo M No Comment

robo_majling_dj_djrobomajling_vipmedia_vyborna_hudba_vybornahudba_dobry_napad_sk_foto1

robo_majling_dj_djrobomajling_vipmedia_vyborna_hudba_vybornahudba_dobry_napad_sk_foto1

Rozpisovať sa tu pre koho som všetko už hral, by asi nemalo moc zmysel! Skôr je namieste otázka, prečo som ešte nehral pre teba (pre Vás)?!
Poskytujem služby v oblasti zábavy, svadieb, žúriek, Oldies & Rock párty už viac ako 34 rokov. Množstvo spokojných zákazníkov mám doma na Slovensku, ale aj v Čechách, Maďarsku, dokonca aj v Taliansku a Vietname! Pracoval som pre “obyčajných ľudí”, ale aj pre ministrov, prezidentov štátu, policajných viceprezidentov či predavačiek z obchodných domov. Jednoznačnou mojou prioritou je spokojný zákazník! Momentálne ponúkam moje služby hlavne cez Výborná hudba.sk, fungujem aj prostredníctvom rôznych mediálnych, či reklamných agentúr, s ktorými spolupracujem už dlhé roky! (VIPMEDIA, SHOW PORTÁL, MEDIADOOR, či mnohé iné!)

Začínal som ako mladý, klubový dj v bratislavskom hoteli Tatra, neskôr som súbežne “praxoval” 7 rokov v „slávnom“ BAJKAL BARE, ďaľšom kultovom klube CKM…! Postupne som prešiel “sitom” FUN RÁDIA, RMC RÁDIA a RÁDIA TWIST, moderoval som v “RAŇAJKÁCH S VTV”, RÁDIU SITY a šéfoval RÁDIU ALIGATOR 5 rokov. Skúseností mám na rozdávanie a aj moje hudobné archívy ma radia na popredné miesto nielen v rámci regiónu, ale celého Slovenska. Zahrám Vám všetko od Straussa až po 50 Centa! Momentálne fungujem vrámci PRODUKČNÉHO DOMU MUFUZA, sprostredkúvame vystúpenia rôznych umelcov z rôznych oblastí šoubiznisu! Komplexne zabezpečujeme všetko, čo treba na úspešné zvládnutie každého evantu! Pokojne Vám splníme všetko, po čom túžite! Stačí nás kontaktovať…

S pozdravom

Dj Robo Majling

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

DJ ROBO MAJLING

...môžem byť súčasťou aj Vašej akcie! Ak potrebujete poradiť, poprípade sa na niečo spýtať, napíšte...