• +421 948 463 626
  • robo@djrobomajling.sk

RICK ASTLEY

Photo Gallery Slideshow

RICK ASTLEY

Robo M No Comment

RICK ASTLEY – spevák, ktorého mám rád!

Rick Astley - Take Me To Your Heart & Mix A

Richard Paul Astley (*6. február 1966, Newton-le-Willows, Lancashire, v súčasnosti Merseyside) je anglický spevák, textár a hudobník. Astley je ženatý s producentkou Lene Bausager a majú 1 dcéru…

Biografia:
Spevák Rick Astley začínal ako bubeník v roku 1983 v skupine Give Way. Rok na to, už ako spevák prišiel do skupiny FBI. Od júla 1987 je na sólovej dráhe. Úspech mu priniesol hit Never Gonna Give You Up aj debutový album Whenever You Need Somebody. V anglickej TOP 30 mal Rick Astley desať piesní, hitmi boli Whenever You Need Somebody, When I Fall In Love a Together Forever. Jeho spevácku dráhu dokumentuje šesť štúdiových albumov, v marci 2004 vyšla hitová kompilácia Platinum & Gold Collection. Svetový predaj jeho platní už prevýšil sumu 40 miliónov kópií.

Diskografia:

Štúdiové albumy
1987 – Whenever You Need Somebody
1988 – Hold Me in Your Arms
1991 – Free
1993 – Body & Soul
2002 – Keep It Turned On
2005 – Portrait

Výberové albumy:
1990 – Dance Mixes
2001 – Together Forever – Greatest Hits and More…
2002 – Greatest Hits
2003 – Greatest Hits
2003 – Best of Rick Astley – Never Gonna Give You Up
2004 – Love Songs
2004 – Platinum & Gold Collection – Rick Astley

S pozdravom
Robo Majling

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

DJ ROBO MAJLING

...môžem byť súčasťou aj Vašej akcie! Ak potrebujete poradiť, poprípade sa na niečo spýtať, napíšte...