• +421 948 463 626
  • robo@djrobomajling.sk

Author Archives: Robo M

Hlasatel

Robo M No Comments

[Best_Wordpress_Gallery id=“11″ gal_title=“HLÁSATEĽ“]

[Best_Wordpress_Gallery id=“10″ gal_title=“HLÁSATEĽ“]

TWENTY FIVE RÁDIA EXPRES – JULO VIRŠÍK A ROBO MAJLING V NITRE

Robo M No Comments

TWENTY FIVE RÁDIA EXPRES – JULO VIRŠÍK A ROBO MAJLING V ARTIN-E V NITRE (18.11.2016)

dj_robo_majling_artin_nitra

Po dvoch akciách v bratislavskom VÉČKU sa nám s Oldies party Rádia Expres podarilo dostať aj do známeho Oldies klubu v Nitre! S Julom Viršíkom (Support Julovi vytváram ja) sme tam strávili večer, akoby vystrihnutý z 80-tych rokov. Plný klub, usmiati ľudia a tanečky až do rána. Naozaj, kto poznal atmosféru diskoték toho obdobia sa musel vytešovať… Čakajú nás teraz nejaké vianočné večierky a opäť sa po novom roku tešíme na ďaľšiu párty v Bratislave!

S pozdravom
Robo Majling

DONNA SUMMER

Robo M No Comments

DONNA SUMMER – speváčka môjho detstva!

dj_robo_majling_donna_summer_bio

Donna Summer pôvodným menom LaDonna Andrea Gainesová (*31. december 1948 – †17. máj 2012) bola americká speváčka známa predovšetkým vďaka tanečným hitom zo 70. rokov 20. storočia, ktorými si vyslúžila titul „kráľovná diskoték“ a tiež jedna z mála disko speváčok, ktorá sa udržala v hitparádach až do neskorých 80. rokov. Hoci je známa hlavne ako jedna z najlepších speváčok Disco éry, obsiahla aj žánre ako R&B, rock a gospel, čo sú kategórie, v ktorých získala ceny Grammy. Predpokladá sa, že dokopy sa predalo vyše 120 miliónov jej albumov a singlov, čím sa zaraďuje medzi najpredávanejších umelcov. Donna Summer zomrela 17. mája 2012 na rakovinu. V roku 2013 bola posmrtne uvedená do Rock And Roll Hall Of Fame. V archíve mám kompletnú diskografiu tejto speváčky, ktorú som mal a nakoniec aj stále mám rád!

Album / Year / Label

01. Lady Of The Night (1974) Repertoire
02. Love To Love You Baby (1975) Casablanca
03. A Love Trilogy (1976) Casablanca
04. Four Seasons Of Love (1976) Casablanca
05. I Remember Yesterday (1977) Casablanca
06. Once Upon A Time… (1977) Casablanca
07. Live And More (1978) Casablanca
08. Bad Girls (1979) Casablanca
09. The Wanderer (1980) Casablanca
10. Donna Summer (1982) Casablanca
11. She Works Hard For The Money (1983) Mercury
12. Cats Without Claws (1984) Casablanca
13. All Systems Go (1987) Casablanca
14. Another Place And Time (1989) Atlantic
15. Mistaken Identity (1991) Atlantic
16. Christmas Spirit (1994) Mercury
17. Crayons (2008) Burgundy

S pozdravom
Robo Majling

RICK ASTLEY

Robo M No Comments

RICK ASTLEY – spevák, ktorého mám rád!

Rick Astley - Take Me To Your Heart & Mix A

Richard Paul Astley (*6. február 1966, Newton-le-Willows, Lancashire, v súčasnosti Merseyside) je anglický spevák, textár a hudobník. Astley je ženatý s producentkou Lene Bausager a majú 1 dcéru…

Biografia:
Spevák Rick Astley začínal ako bubeník v roku 1983 v skupine Give Way. Rok na to, už ako spevák prišiel do skupiny FBI. Od júla 1987 je na sólovej dráhe. Úspech mu priniesol hit Never Gonna Give You Up aj debutový album Whenever You Need Somebody. V anglickej TOP 30 mal Rick Astley desať piesní, hitmi boli Whenever You Need Somebody, When I Fall In Love a Together Forever. Jeho spevácku dráhu dokumentuje šesť štúdiových albumov, v marci 2004 vyšla hitová kompilácia Platinum & Gold Collection. Svetový predaj jeho platní už prevýšil sumu 40 miliónov kópií.

Diskografia:

Štúdiové albumy
1987 – Whenever You Need Somebody
1988 – Hold Me in Your Arms
1991 – Free
1993 – Body & Soul
2002 – Keep It Turned On
2005 – Portrait

Výberové albumy:
1990 – Dance Mixes
2001 – Together Forever – Greatest Hits and More…
2002 – Greatest Hits
2003 – Greatest Hits
2003 – Best of Rick Astley – Never Gonna Give You Up
2004 – Love Songs
2004 – Platinum & Gold Collection – Rick Astley

S pozdravom
Robo Majling

HOTEL FÓRUM

Robo M one comments

HOTEL FÓRUM – TU SME PREŽILI KUS KRÁSNEHO ŽIVOTA!

Night Club v hoteli Fórum sme okupovali niekoľko rokov v 90-tych rokoch s kolegami Džulom a Pepom (ten tu vlastne začal svoju kariéru). Mal iba pätnásť! Polnočný program s dievčatami od „Lisého“ ešte dnes evokujú nádherné spomienky! Fotky treba naskenovať, ale určite budú! Ponúkam zatiaľ aspoň štartovnú pre túto spomienkovú sekciu!

Dj Robo Majling vo Fórume s Džulom!

Dj Robo Majling vo Fórume s Džulom!

Robo Majling

VITAJTE!

Robo M No Comments

Pekne Vás vítam na svojom webe! Postupne pridávam informácie, čo, kde, ako! Tak verím, že čoskoro tu budete mať dostatočné informácie o mojej práci DJ-ja!

Profil mám aj na www.vybornahudba.sk

Profil mám aj na www.showportal.sk

S pozdravom

Robo Majling

AHOJ SVET!

Robo M No Comments

robo_majling_dj_djrobomajling_vipmedia_vyborna_hudba_vybornahudba_dobry_napad_sk_foto1

robo_majling_dj_djrobomajling_vipmedia_vyborna_hudba_vybornahudba_dobry_napad_sk_foto1

Rozpisovať sa tu pre koho som všetko už hral, by asi nemalo moc zmysel! Skôr je namieste otázka, prečo som ešte nehral pre teba (pre Vás)?!
Poskytujem služby v oblasti zábavy, svadieb, žúriek, Oldies & Rock párty už viac ako 34 rokov. Množstvo spokojných zákazníkov mám doma na Slovensku, ale aj v Čechách, Maďarsku, dokonca aj v Taliansku a Vietname! Pracoval som pre “obyčajných ľudí”, ale aj pre ministrov, prezidentov štátu, policajných viceprezidentov či predavačiek z obchodných domov. Jednoznačnou mojou prioritou je spokojný zákazník! Momentálne ponúkam moje služby hlavne cez Výborná hudba.sk, fungujem aj prostredníctvom rôznych mediálnych, či reklamných agentúr, s ktorými spolupracujem už dlhé roky! (VIPMEDIA, SHOW PORTÁL, MEDIADOOR, či mnohé iné!)

Začínal som ako mladý, klubový dj v bratislavskom hoteli Tatra, neskôr som súbežne “praxoval” 7 rokov v „slávnom“ BAJKAL BARE, ďaľšom kultovom klube CKM…! Postupne som prešiel “sitom” FUN RÁDIA, RMC RÁDIA a RÁDIA TWIST, moderoval som v “RAŇAJKÁCH S VTV”, RÁDIU SITY a šéfoval RÁDIU ALIGATOR 5 rokov. Skúseností mám na rozdávanie a aj moje hudobné archívy ma radia na popredné miesto nielen v rámci regiónu, ale celého Slovenska. Zahrám Vám všetko od Straussa až po 50 Centa! Momentálne fungujem vrámci PRODUKČNÉHO DOMU MUFUZA, sprostredkúvame vystúpenia rôznych umelcov z rôznych oblastí šoubiznisu! Komplexne zabezpečujeme všetko, čo treba na úspešné zvládnutie každého evantu! Pokojne Vám splníme všetko, po čom túžite! Stačí nás kontaktovať…

S pozdravom

Dj Robo Majling

1

DJ ROBO MAJLING

...môžem byť súčasťou aj Vašej akcie! Ak potrebujete poradiť, poprípade sa na niečo spýtať, napíšte...